Kohde - Mioni Industrial Park
Räätälöityjä toimitiloja joustavasti
Minkälaisen tilan tarvitsette?

Mioni Industrial Park

Tarjoamme räätälöityjä toimitiloja joustavasti, edustatpa teknologian startup-yritystä tai kansainvälistä suurteollisuutta. Mioni Industrial Park jakautuu kahdelle alueelle, joilla kummallakin on jo kaavoitus sekä tieinfra valmiina. Korvenkanta sijaitsee Imatralla valtatie 6:n varrella ja Pelkola puolestaan etelämpänä Vuoksen varrella.

Loistava sijainti tuo erinomaisia mahdollisuuksia monenlaiseen liiketoimintaan. Maantie-, juna- vesi- sekä lentoliikenne palvelevat raskaampaakin kalustoa. Alueella on jo ennestään runsaasti teollisuuden alan suuryrityksiä ja tehtaita, mitkä luovat monipuolisia synergiaetuja sekä vahvoja verkostoitumisen ja yhteistyön mahdollisuuksia.

Ota yhteyttä

Tarjoamme saumatonta räätälöintiä

Mioni Industrial Parkiin saat kaiken toiveidesi mukaan yksilöitynä: tontin, toimitilat, tuotantotilat ja energiaratkaisut. Huomioimme tilasuunnittelussa yrityksesi kestävän kasvun, joten tuotantotila voidaan vaikka tuplata 3 vuoden päästä mikäli liiketoiminnan kehitys sitä vaatii. Uuden toimitilan julkisivut ja sisätilat suunnitellaan niin, että yrityksen värit ja brändi korostuvat ja tila on ennen kaikkea yrityksen näköinen.

Täysin hiilineutraali yrityspuisto

Rakennamme täysin hiilineutraalin yrityspuiston – ensimmäisenä Suomessa. Energiatehokkuus ja älykkäät ratkaisut ohjaavat kaikkea tekemistä. Ympäristöajattelu voi tuoda paitsi kustannussäästöjä tilojesi ylläpitoon, myös todellisen kilpailuedun. Yhteistyössä LUT Yliopiston kanssa tehdyssä hankkeessa selvitettiin muun muassa yrityspuiston päästöt, hiilineutraalin energiajärjestelmän suunnittelun pääkohdat ja yrityspuistoon sijoittuvien yritysten tunnistamista.

Lue lisää LUT yhteistyöstä

  Jätä soittopyyntö


  N - Mioni Industrial Park

  Kumppanisi Mitra, Imatran Rakennuttaja

  Rakentaminen on helppoa, kun sitä ei tarvitse tehdä itse. Imatran kaupunkikonsernin rakennuttaja Mitra tarjoaa luotettavan ja pitkäjänteisen kumppanuuden. Lupaamme, että vuoden päästä sopimuksen allekirjoittamisesta meillä on teille 1000 neliön halli valmiina.

  Leveät hartiat, ketterä toimintatapa sekä kokonaisvaltaiset rakentamisen, kiinteistöjohtamisen ja rahoituksen palvelut tarkoittavat, että voit keskittyä liiketoimintaasi. Saat kaiken yhdeltä toimijalta, joten tieto kulkee ja koko prosessi hioutuu kitkattomaksi. Ensiluokkainen energiatehokkuus on meille itsestäänselvyys, joten tiedät että investointisi rakentuu osaavissa käsissä.

  Käy tutustumassa jo toteutuneisiin mielenkiintoisiin kohteisiin referenssit-sivullamme!

  Myö hoidetaan!

  o - Mioni Industrial Park

  Imatran Seudun Kehitysyhtiö Kehy

  Imatran Seudun Kehitysyhtiö toimii linkkinä pk-yritysten ja suurten teollisuuden toimijoiden välillä. Yhdistämme, mahdollistamme ja sparraamme. Kehyn kautta saat tueksesi yhtenäisen maakunnallisen verkoston, josta voimme tunnistaa kiinnostavat yhteistyökumppanisi. Luomme ja välitämme tietoa uusista mahdollisuuksista. Tuomme samaan pöytään esimerkiksi julkisen puolen edustajia sekä yrityksiä rekrytointi- ja koulutusalalta. Olemme täällä yritystäsi varten.

  Ehdota yhteistyötä

  Syvenny aiheisiin. Vaikutu.

  Katso kaikki artikkelit

  Ota yhteyttä

  Kerro mitä tarvitset, niin kerromme miten saat. Palaamme vastauksen kanssa viimeistään seuraavana arkipäivänä.