Kohde - Mioni Industrial Park
Ei vain Imatralla, vaan kaikkialla.
Kuinka voisimme palvella?

Mioni Industrial Park

Tarjoamme räätälöityjä toimitiloja joustavasti, edustatpa sitten teknologian startup-yritystä tai kansainvälistä suurteollisuutta. Mioni Industrial Park jakautuu kahdelle alueelle, joilla kummallakin on jo kaavoitus sekä tieinfra valmiina. Korvenkanta sijaitsee Imatralla valtatie 6:n varrella, Pelkola puolestaan lähellä raja-asemaa.

Tosin sijainti keskellä kahta metropolia, tulevaisuudessa oma rautatie tontilta Kiinaan sekä puolen tunnin matka kansainväliselle lentokentälle tarkoittaa, että Mioni Industrial Park ei ole vain Imatralla, vaan kaikkialla.

Ota yhteyttä

Korvenkanta tarjoaa saumatonta räätälöintiä

Korvenkantaalle saat kaiken toiveidesi mukaan yksilöllisesti – tontista toimitiloihin ja tuotantotiloista energiaratkaisuihin asti. Korvenkannan liittymästä on vain kolmisen kilometriä Imatran keskustaan ja rautatieasemalle. Rajanylityspaikalle matkaa on kymmenisen kilometriä.

Suurteollisuuden Pelkola, rajattomasti rajalla

Pelkola vastaa suurteollisuuden yksityiskohtaisiin vaatimuksiin. Oma pistoraide avaa väylän aina Aasian markkinoille saakka. Pelkolasta löytyy lisäksi pienemmille toimijoille räätälöitäviä tontteja. Alue tarjoaa poikkeuksellisen mahdollisuuden rajakaupalle, sillä henkilöliikenteen raja-asema on alueen välittömässä läheisyydessä. 

  Jätä soittopyyntö


  N - Mioni Industrial Park

  Kumppanisi Mitra, Imatran Rakennuttaja

  Rakentaminen on helppoa, kun sitä ei tarvitse tehdä itse. Imatran kaupunkikonsernin rakennuttaja Mitra tarjoaa luotettavan ja pitkäjänteisen kumppanuuden. Leveät hartiat, ketterä toimintatapa sekä kokonaisvaltaiset rakentamisen, kiinteistöjohtamisen ja rahoituksen palvelut tarkoittavat, että voit keskittyä liiketoimintaasi. Saat kaiken yhdeltä toimijalta, joten tieto kulkee ja koko prosessi hiotuu kitkattomaksi. Kun vielä ensiluokkainen energiatehokkuus on meille itsestäänselvyys, tiedät investointisi rakentuvan osaavissa käsissä.

  Kerro meille toiveistasi

  o - Mioni Industrial Park

  Imatran Seudun Kehitysyhtiö Kehy

  Imatran Seudun Kehitysyhtiö toimii linkkinä pk-yritysten ja suurten teollisuuden toimijoiden välillä. Yhdistämme, mahdollistamme ja sparraamme. Kehyn kautta saat tueksesi yhtenäisen maakunnallisen verkoston, josta voimme tunnistaa kiinnostavat yhteistyökumppanisi. Luomme ja välitämme tietoa uusista mahdollisuuksista. Tuomme samaan pöytään esimerkiksi julkisen puolen edustajia sekä yrityksiä rekrytointi- ja koulutusalalta. Olemme täällä yritystäsi varten.

  Kerro meille toiveistasi

  Syvenny aiheisiin. Vaikutu.

  Katso kaikki artikkelit

  Ota yhteyttä

  Kerro mitä tarvitset, niin kerromme miten saat. Palaamme vastauksen kanssa viimeistään seuraavana arkipäivänä.