Palvelut - Mioni Industrial Park
Nopeasti vauhtiin avullamme.
Kuinka voisimme palvella?

Yksilöllisyyttä ja yhteistyötä – myös yllättäen

Mioni Industrial Parkissa kaikkea ei tarvitse tehdä itse. Tarjoamme räätälöidysti rakentamisen, rahoituksen ja kiinteistöjen ylläpidon. Joustavuutemme on valttimme. Rakennussuunnitelmaasi voidaan muuttaa tilanteen mukaan vuosien saatossa. Ensisijainen tavoitteemme onkin ympäristö, jossa yritykset saavat kasvaa ilman ylimääräisiä paineita tuotolle. Saat paljon muutakin kuin tontin. 

Laajoista verkostoistamme voit löytää odottamattomia, uusia kumppaneita. Teemme tiivistä yhteistyötä niin yritysten kuin opetus- ja tutkimuslaitosten kanssa. Maksuttomat, valmiit yhteistyömallit luovat mahdollisuuksia. Palveluista vastaavat Imatran kaupungin rakennusyhtiö Mitra sekä kehittämisyhtiö Kehy. Kerro mitä tarvitset, niin kerromme miten saat.

Kerro toiveistasi

Älykkäät tilat rakentuvat nopeammin tai hitaammin

Kun olemme löytäneet sopivan tontin, rakennamme kaiken täysin toiveidesi mukaan: toimitilat, tuotantotilat ja hallit. Suunniteltu rakennustahti voi mukautua liiketoimintasi tarpeisiin vuosien aikana. Se on terve suunnitelma, joka elää. Hyödynnämme kestävän kehityksen mukaisia ratkaisuja sekä rakentamisessa että energiaratkaisuissa. Säästät ympäristön lisäksi suoraan käyttökuluissa. 

Sinulle rakennutettu ja räätälöity

Oivalluksia koulutus- ja tutkimuskeskittymältä

Palkitussa kestävän tutkimuksen ja innovaatiotoiminnan ytimessä ammennat tuoretta tietoa ja näkemystä. Alueen korkeakoulut LUT ja Saimia tarjoavat edistyksellisiä mahdollisuuksia ihmisillä ja ideoillaan. Olipa tarvetta tutkimukselle, projekteille tai henkilöresursseille, autamme luomaan välillenne yhteistyön. Kuinka voit hyötyä koulutus- ja tutkimuslaitoksista? Katso.

Katso kuinka hyödyt yhteistyöstä

Olet tässä. Ja siellä.

Keskellä kahta metropolia, tulevaisuudessa rautatie tontilta Kiinaan ja puolessa tunnissa kansainväliselle lentokentälle – Mioni Industrial Park ei ole Imatralla, vaan kaikkialla.

M - Mioni Industrial Park

Ole osa yritysten yhteistyötä

Imatran seutu on maailman suurin uusiutuvan metsäteollisuuden sekä merkittävä metalliteollisuuden keskittymä. Verkostomme tarjoavat poikkeukselliset puitteet eri alojen väliselle yhteistyölle. Luomme yrityksille lukuisia tapoja synnyttää synergiaa ja kehittyä yhdessä.

Tutustu uusiin verkostoihin

o - Mioni Industrial Park

Työvoimaa räätälöitynä jo koulusta

Maakunnassa on monipuolista osaamista ja asiantuntemusta niin teollisuuden, kaupan kuin teknologian aloilla. Korkeakoulut LUT ja Saimia tuottavat yli tuhat tietoa ja taitoa täyteen tankattua osaajaa joka vuosi. Voit vaikuttaa siihen, mihin he oppivat. Koulutusten sisältöjä voidaan siis sovittaa elinkeinoelämän tarpeisiin. Tarjoamme lisäksi räätälöityjä koulutus- ja rekrytointipalveluja kaikille, joille tahdot.

Näin saat sopivia tekijöitä

Syvenny aiheisiin. Vaikutu.

Katso kaikki artikkelit

Ota yhteyttä

Kerro mitä tarvitset, niin kerromme miten saat. Palaamme vastauksen kanssa viimeistään seuraavana arkipäivänä.