Palvelut - Mioni Industrial Park
Paljon enemmän kuin tontti
Kuinka voisimme palvella?

Yksilöllisyyttä ja yhteistyötä – myös yllättäen

Mioni Industrial Parkissa kaikkea ei tarvitse tehdä itse. Tarjoamme rakentamisen, rahoituksen ja kiinteistöjen ylläpidon räätälöitynä juuri sinun yrityksellesi. Joustavuus on vahvuutemme, joten rakennussuunnitelmaasi voidaan muuttaa tilanteen mukaan vuosien saatossa. Tavoitteenamme on luoda ympäristö, jossa yritykset saavat kasvaa ilman ylimääräisiä paineita tuotolle – meillä saat paljon enemmän kuin tontin.

Esimerkiksi: kerrotte meille tilatarpeen ja rakennamme teille tarpeitanne vastaavan tilan. Huomioimme tilasuunnittelussa yrityksesi kestävän kasvun, joten tuotantotila voidaan vaikka tuplata 3 vuoden päästä mikäli liiketoiminnan kehitys sitä vaatii.

Laajoista verkostoistamme löydät odottamattomia, uusia kumppaneita. Teemme tiivistä yhteistyötä maakunnan yritysten ja opetus- ja tutkimuslaitosten kanssa. Maksuttomat, valmiit yhteistyömallit luovat mahdollisuuksia toimialasta riippumatta. Palveluista vastaavat Imatran kaupungin rakennusyhtiö Mitra sekä kehittämisyhtiö Kehy. Voit käydä tutustumassa Mitran jo toteutuneisiin mielenkiintoisiin kohteisiin heidän referenssit-sivullaan.

Kerro mitä tarvitset, me kerromme miten.

Kerro toiveistasi

Älykkäät tilat rakentuvat toiveittesi mukaisesti

Kun olemme löytäneet sopivan tontin, rakennamme kaiken täysin toiveidesi mukaan: toimitilat, tuotantotilat ja hallit. Suunniteltu rakennustahti mukautuu liiketoimintasi tarpeisiin nyt ja tulevaisuudessa. Hyödynnämme rakentamisessa ja energiaratkaisuissa kestävän kehityksen mukaisia ratkaisuja, joten säästät ympäristön lisäksi suoraan käyttökuluissa.

Yrityksellesi rakennutettu ja räätälöity

Oivalluksia koulutus- ja tutkimuskeskittymästä

Palkitussa kestävän tutkimuksen ja innovaatiotoiminnan ytimessä ammennat tuoretta tietoa ja näkemyksiä. Alueen vahvat oppilaitokset: LUT-yliopisto ja LAB-ammattikorkeakoulu tarjoavat edistyksellisiä mahdollisuuksia ihmisillä ja ideoillaan. Tarvitsitpa tutkimuksen, projektin tai henkilöresursseja, olemme mukana rakentamassa välillenne saumatonta yhteistyötä. Lue, kuinka voit hyötyä koulutus- ja tutkimuslaitoksista.

Katso kuinka hyödyt yhteistyöstä

M - Mioni Industrial Park

Ole osa yritysten yhteistyötä

Imatran seudulla on maailman suurin uusiutuvan metsäteollisuuden keskittymä sekä kansainvälisesti merkittävää metalliteollisuutta. Verkostomme tarjoavat poikkeukselliset puitteet eri alojen väliselle yhteistyölle. Luomme yrityksille monia erilaisia tapoja synnyttää synergiaa ja kehittyä yhdessä.

Tutustu uusiin verkostoihin

o - Mioni Industrial Park

Työvoimaa räätälöitynä jo koulusta

Maakunnassa on monipuolista osaamista ja asiantuntemusta niin teollisuuden, kaupan kuin teknologian aloilla. LUT-yliopisto ja LAB-ammattikorkeakoulu tuottavat yli tuhat tietoa ja taitoa täyteen tankattua osaajaa joka vuosi. Koulutusten sisältöjä voidaan sovittaa elinkeinoelämän tarpeisiin, joten voit vaikuttaa siihen, mihin he erikoistuvat opinnoissaan. Tarjoamme lisäksi räätälöityjä koulutus- ja rekrytointipalveluja.

Näin saat sopivia tekijöitä

Syvenny aiheisiin. Vaikutu.

Katso kaikki artikkelit

Ota yhteyttä

Kerro mitä tarvitset, niin kerromme miten saat. Palaamme vastauksen kanssa viimeistään seuraavana arkipäivänä.