Rakentaminen - Mioni Industrial Park
Rakentaminen sinun ehdoillasi. Alaa joka alalle.
Kuinka voisimme palvella?

Toimitilat räätälöitynä? Naulan kantaan.

Mionissa pääset nopeasti keskittymään olennaiseen. Saat hätkähdyttävän nopeasti kaikki, mitä tarvitset yritystoiminnan perustamiseen ja laajentamiseen. Tai sitten rakennamme joustavasti sillä tahdilla, mikä on yrityksesi kannalta viisainta muuttuvien tilanteiden mukaan. Energiatehokkuus ja älykkäät ratkaisut ohjaavat kaikkea tekemistä. Tämä tuo tietenkin yrityksellesi kustannussäästöjä tilojen ylläpidossa.

Mionissa kaikkien tilojen rakentamisaikataulua ei tarvitse lukita samalla kertaa – eihän kukaan osaa ennustaa. Katonharjat nousevat sen mukaan, mitä liiketoimintasi tarvitsee. Huomioimme kasvutavoitteet jopa 10 vuoden päähän. Tarjoamme siis täysin poikkeuksellista joustavuutta. Sekä toimitilojen että tontin kokoa voidaan skaalata niin ylös tai alas tarpeen vaatiessa.

Miten rakennushanke Mionissa etenee? Ensin kartoitamme liiketoimintasi potentiaalin. Seuraavaksi teemme kasvusuunnitelman ja tarjoamme kilpailukykyisen ratkaisun rahoitukselle. Sitten vuokraamme sopivan tontin. Pian onkin aika ottaa vasara käteen. Rakennamme puolestasi toiveidesi mukaan toimi-, tuotanto- ja varastotilat.

Joustavuus tarkoittaa myös sitä, että voit hankkia tontin ja rakentaa itse. Ota siis yhteyttä vaikka tänään tai kun paremmin sopii.

Ota yhteyttä

Teollisuus ja tuotanto

Mioni Industrial Park on yhtä täydellinen kasvualusta niin raskaan sarjan kansainväliselle organisaatiolle kuin pk-yritykselle, joka haluaa laajentaa toimintaansa.

Toimistot ja liiketilat

Millainen yritys, sellaiset toimitilat. Suunnittelemme tilat Mioni Industrial Parkissa täysin toiveiden mukaan, aina moderneihin työnteon vaatimuksiin soveltuviksi. 

    Jätä soittopyyntö


    Syvenny aiheisiin. Vaikutu.

    Katso kaikki artikkelit

    Ota yhteyttä

    Kerro mitä tarvitset, niin kerromme miten saat. Palaamme vastauksen kanssa viimeistään seuraavana arkipäivänä.