Sijainti - Mioni Industrial Park
Erinomaisten kulkuyhteyksien äärellä
Minkälaisen tilan tarvitsette?

Synergiaa verkostoitumisen mahdollisuuksista

Loistava sijainti tuo erinomaisia mahdollisuuksia monenlaiseen liiketoimintaan. Maantie-, juna- vesi- sekä lentoliikenne palvelevat raskaampaakin kalustoa. Alueella on jo ennestään runsaasti teollisuuden alan suuryrityksiä ja tehtaita, mitkä luovat monipuolisia synergiaetuja sekä vahvoja verkostoitumisen ja yhteistyön mahdollisuuksia.

Saavutat toimivien kulkuyhteyksien ansiosta markkinat ja ostajat helposti, samalla kun kokonaiskustannukset jäävät pääkaupunkiseutuun verrattuna huomattavasti edullisemmiksi rakentamisessa, vuokrissa ja henkilöstökuluissa. Omasta asumisestasi puhumattakaan.

Ota yhteyttä

Kestävät kasvavat

Maakuntamme on maailmanlaajuisesti mitattuna kestävän kehityksen edelläkävijä. Voimakkaasti kasvavan alan yrityksillä on sangen suotuisat kasvunäkymät, ja meillä niihin tiiviit, yhteistyöhaluiset verkostot.

Mioni Industrial Parkissa voit päästä keskelle planeetan suurinta uusiutuvan metsäteollisuuden sekä vahvan metalliteollisuuden keskittymää. Voit ammentaa oivalluksia myös akateemisesta maailmasta. Palkittu LUT Green Campus ja Greenreality Network toimivat kiertotalouden sekä energia- ja ympäristöteknologian tutkimuksen, koulutuksen ja innovaatiotoiminnan ytimessä.

Miksi menestyt juuri Mionissa

Erinomaiset yhteydet Suomeen ja Eurooppaan

Oma pistoraide lähtee suoraan tontilta ja henkilöliikenteen rautatieasemalle on sinnekin vain muutama kilometri. Raideverkoston kehitys ja uusi kolmioraide tehostavat raideliikennettä entisestään.

Vilkasliikenteinen Valtatie 6 kulkee aivan Mionin vierestä. Lappeenrannan kansainvälinen lentokenttä kiidättää maailmalle vain 40 kilometrin päässä.

Tutustu tarkemmin alueeseen

Olet tässä. Ja siellä.

Valtatien äärellä, puolen tunnin päässä kansainväliseltä lentokentältä. Kotkan Satamaan ja siitä maailmalle vain kaksi tuntia.

Syvenny aiheisiin. Vaikutu.

Katso kaikki artikkelit

Ota yhteyttä

Kerro mitä tarvitset, niin kerromme miten saat. Palaamme vastauksen kanssa viimeistään seuraavana arkipäivänä.