Sijainti - Mioni Industrial Park
Mahdollisuuksia EU:n ja Venäjän rajalla.
Kuinka voisimme palvella?

Sijainti keskellä kahta metropolia

Vain 300 kilometrin säteellä Mionista asuu yli 10 miljoonaa ihmistä. Helsingin ja Pietarin välissä, EU:n ja Venäjän rajalla katseen voit kääntää kumpaan suuntaan tahansa, molempiin tai kauemmas. Oma pistoraide suoraan tontilta avaa mahdollisuudet idän ja Aasian kaupalle. Valtatie kulkee vierestä. Kansainvälinen lentokenttä on alle puolen tunnin päässä.

Saavutat siis markkinat ja ostajat helposti, samalla kun kokonaiskustannukset jäävät pääkaupunkiseutuun verrattuna huomattavasti edullisimmiksi sekä rakentamisessa, vuokrissa että henkilöstökuluissa. Omasta asumisestasi puhumattakaan.

Ota yhteyttä

Kestävät kasvavat

Maakuntamme on maailmanlaajuisesti mitattuna kestävän kehityksen edelläkävijä. Voimakkaasti kasvavan alan yrityksillä on sangen suotuisat kasvunäkymät, ja meillä niihin tiiviit, yhteistyöhaluiset verkostot.

Mioni Industrial Parkissa voit päästä keskelle planeetan suurinta uusiutuvan metsäteollisuuden sekä vahvan metalliteollisuuden keskittymää. Voit ammentaa oivalluksia myös akateemisesta maailmasta. Palkittu LUT Green Campus ja Greenreality Network toimivat kiertotalouden sekä energia- ja ympäristöteknologian tutkimuksen, koulutuksen ja innovaatiotoiminnan ytimessä.

Miksi menestyt juuri Mionissa

Mahdollisuudet itään

Rajanylitys sijaitsee alle kymmenen kilometrin päässä yrityspuistosta. Raideverkoston kehitys ja uusi kolmioraide tehostavat itään suuntautuvaa raideliikennettä entisestään. Rajan läheisellä tontilla Pelkolassa on oma pistoraide, josta avautuu rautatieyhteys aina Kiinaan saakka. Alue tarjoaakin ainutlaatuisen sujuvat mahdollisuudet rajakaupalle.

Tutustu tarkemmin alueeseen

N - Mioni Industrial Park

Erinomaiset yhteydet Suomeen ja Eurooppaan

Millä mennään? Oma pistoraide lähtee suoraan tontilta ja henkilöliikenteen rautatieasemalle on sinnekin vain muutama kilometri. Valtatie 6 kulkee aivan Mionin vierestä. Lappeenrannan kansainvälinen lentokenttä kiidättää maailmalle vain 40 kilometrin päässä.

Tutustu tarkemmin alueeseen

Olet tässä. Ja siellä.

Keskellä kahta metropolia, tulevaisuudessa rautatie tontilta Kiinaan ja puolessa tunnissa kansainväliselle lentokentälle – Mioni Industrial Park ei ole Imatralla, vaan kaikkialla.

Syvenny aiheisiin. Vaikutu.

Katso kaikki artikkelit

Ota yhteyttä

Kerro mitä tarvitset, niin kerromme miten saat. Palaamme vastauksen kanssa viimeistään seuraavana arkipäivänä.