Kasvu - Mioni Industrial Park
Kasvua. Kestävästi.
Kuinka voisimme palvella?

Kun suunnitelma elää, 
se on terve

Ennen kuin lapiosi iskeytyy tonttiin Mioni Industrial Parkissa, luomme kanssasi markkinatilanteisiin reagoivan, pitkän aikavälin kasvusuunnitelman. Kauas tulevaisuuteen ulottuva suunnitelma mukautuu maailman pyörimiseen. Saat rakennukset kiinteänä, mutta rakennussuunnitelmat joustavana.

Rakennusaikataulu on silti vain raapaisu suunnitelmasta. Voimme kouluttaa ja rekrytoida väkeä sekä auttaa järjestämään rahoitusta. Halutessasi poraudumme aivan ytimeen: sparraamme liikeideoita ja tehostamme tuotekehitystä.

Niin, kuulostaa aika laajalta palvelupaletilta. Tukenasi Mioni Industrial Parkissa onkin tiivis, käyttövoimanaan synergiaa suosiva verkosto: kunnat, yritykset, yliopisto ja koulut. Kaikkea ei tarvitse tehdä täällä itse.

Haluatko keskustella lisää keinoista kasvaa ja kehittyä yhteistyön avulla?

Ota yhteyttä

Käynnistyskaapelit yrityksille

Startupeille erilaisuus on elinehto ja lähtötilanteet vaihtelevat. Siksi palvelumme joustavat jokaisen mukaan – rahoitusmalleja, tonttia ja toimitiloja myöten. Oikeastaan vain yksi asia pysyy kaikille samana: asiantuntijoiden verkostomme on kaikille aivan yhtä tiheä. Olitpa vasta starttaamassa tai jo laajentamassa toimintaa, tarjolla on puolueettomia ja valistuneita näkemyksiä valintojasi helpottamaan. Mitkä ovat sinun toiveesi toimitiloille? Tarkkoja suunnitelmia et tarvitse, kun otat yhteyttä. Pohditaan yhdessä.

Lisää yhteistyötä, lisää vauhtia

Sinun ei tarvitse tuntea ketään, sillä me tunnemme kaikki. Tunnemme maakunnan yritykset, tunnistamme mahdolliset yhteistyökumppanit ja osaamme avata ovia. Mioniin on syntymässä aktiivinen ja verkottunut kasvualusta yrityksille ja niiden innovaatioille. Täällä kaikkea ei tarvitse tehdä itse. Tervetuloa joukkoon!

  Jätä soittopyyntö


  Tukenasi tuorein tutkimus

  Korkeakoulujen ja niiden tutkimusyksiköiden avulla tarjoamme tukea, kun jalostat liikeideaasti käytäntöön tai  vauhditat toimintaa edelleen.

  LUT-yliopisto ja Saimaan ammattikorkeakoulu tarjoavat tuoretta tietoa ja tekijöitä. Tutkijat ja opiskelijat voivat hyödyttää yritystäsi tilaustutkimuksilla sekä opinnäyte- ja harjoitustöillä tai muilla erikseen räätälöitävillä projekteilla.

  Ulottuvillasi on lukuisien alojen huipputeknologiaa ja -tutkimusta, kuten Skinnarilan kampuksen mittauslaitteistot ja analysointipalvelut Lappeenrannassa. Teknillisen yliopiston saleissa syvennytään niin laserteknologiaan kuin 3D-tulostukseen sekä teräsrakenteisiin, kestävyystutkimukseen, kemian- energia- ja pakkaustekniikkaan.

  Näillä riveillä juuri sinulle sopivia mahdollisuuksia on mahdotonta avata ja arvata. Pohditaan yhdessä sopivia ideoita, kun olemme ensin kuulleet ajatuksiasi. Kannattaa siis kysyä empimättä.

  Ota yhteyttä

  Rekrytoimme ja koulutamme kanssasi

  Sanonnan mukaan osaavaa henkilökuntaa on vaikeaa löytää. Jossain varmasti niin. Sen sijaan Mioni Industrial Parkissa saat täydet rekrytointi- ja koulutuspalvelut sekä liudan vaihtoehtoja yhteistyölle. 

  Yrityksesi voi valita vuosittain tuhansista uusimmalla osaamisella ja tutkimustiedolla tankatuista osaajista LUT-yliopistosta, Saimaan ammattikorkeakoulusta tai muista oppilaitoksista – vastavalmistuneina tai jo kokeneempina alumneina.

  Yhteistyökumppanimme Saranen Consulting taas syväluotaa räätälöidysti tekijöitä haaviisi sekä järjestää täsmäkoulutuksia, joilla voit laajentaa toimintaasi.

  Ota yhteyttä

  Syvenny aiheisiin. Vaikutu.

  Katso kaikki artikkelit

  Ota yhteyttä

  Kerro mitä tarvitset, niin kerromme miten saat. Palaamme vastauksen kanssa viimeistään seuraavana arkipäivänä.