Työvoima - Mioni Industrial Park
Ylivoimaista työvoimaa ulottuvillasi.
Kuinka voisimme palvella?

Mitä työ tarviitte? 

Mioni Industrial Park sijoittuu monipuolisen, muokkautuvan ja teollisuudesta jo vuosikymmeniä leipänsä saaneen työvoiman ääreen. Eikä työhöntuloalue rajoitu Imatran seutuun sekä Lappeenrantaan ympäryskuntineen. Suorien junayhteyksien myötä työmatkat taittuvat äkkiä Kymenlaaksoon ja Pohjois-Karjalaan asti. 

Teollisuudella on seudulla vahvat, työtä pelkäämättömät perinteet, joita kunnioitetaan. Koulutuslaitokset korkeakouluihin saakka valmistavat asiantuntijoita lukuisille eri aloille. Tuhansia joka vuosi. Jotta saat varmasti soveltuvia erikoisosaajia, opetuksen sisältöön on jopa mahdollista vaikuttaa kauttamme. Osaamista on niin teollisuuden, kaupallisen alan kuin tuotekehityksen ja teknologian aloilla.

Autamme mielellämme rekrytoimaan ja kouluttamaan tarvitsemasi ihmiset.

Ota yhteyttä

Räätälöidyt koulutukset uusille ja vanhoille tekijöillesi

Tarvitsetko sen yhden sopivan tyypin, uusia käsiä salin täyteen vai vanhoihin lisää vääntöä? Kumppanimme Saranen Consulting vastaa toiveisiin yksilöllisesti. Saman katon alta saat henkilöstöllesi kattavat koulutukset aina erilaisia lupia ja kortteja myöten. Yhteistyö Saimaan ammattiopiston kanssa taas tarjoaa tuoreita tekijöitä. He ammentavat tietoa työssäoppimisen ja oppisopimuksien kautta.

Korkeakouluista oppineet ja jopa opetus tarpeisiisi

Teemme tiiviistä yhteistyötä paikallisten korkeakoulujen kanssa. LUT-yliopisto ja LAB-ammattikorkeakoulu valmistavat kattavasti taitajia eri aloille. Lisäksi koulutuksen sisältöihin on mahdollista vaikuttaa, kun erikoisosaamiselle riittää kysyntää. Partnerimme Saranen Consulting välittää korkeakoulutettuja asiantuntijoita ja johtajia. Kanssamme pääset rekrytoimaan valmistuneita ensimmäisten joukossa – mahdollisesti jo opiskeluaikoina. Olemme avoimia kehittämään uusia malleja yhteistyölle.

    Jätä soittopyyntö


    Syvenny aiheisiin. Vaikutu.

    Katso kaikki artikkelit

    Ota yhteyttä

    Kerro mitä tarvitset, niin kerromme miten saat. Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.