Toimitilat nopeammin, edullisemmin ja ympäristöystävällisemmin – Mionissa hyödynnetään konseptirakentamista

Valmis konsepti takaa ketterän rakentamisen, mutta ei rajoita räätälöintiä. Hyvä pohjasuunnitelma joustaa myös tulevaisuuden muutoksissa.

“Kestävän kehityksen mukaisen rakennuskonseptimme avulla voimme luvata täysin asiakkaan toiveisiin viimeistellyt toimi- ja tuotantotilat nopeammin ja edullisemmin”, Mitra Imatran Rakennuttajan toimitusjohtaja Lassi Nurmi kertoo konseptirakentamisesta Mioni Industrial Parkissa.

Kun suunnittelussa ollaan jo aloitusvaiheessa askeleen edellä, päästään harjakaisia juhlimaan ennätysvauhdilla. Liiketoiminta starttaa nopeasti uusissa tiloissa, laadusta tinkimättä.

Modernit ympäristöystävälliset toimitilat

Konseptin ydinlupaus on ympäristöystävällisyys. Hiilineutraalissa Mionissa tehdään kestävän kehityksen mukaisia valintoja niin rakentamisessa, materiaaleissa kuin energiaratkaisuissa. “Meille sijoittuvat yritykset hyötyvät ympäristöystävällisyydestä brändipääomana. Se tarjoaa kilpailuetua monilla toimialoilla. Lähitulevaisuudessa merkitys vain korostuu”, Nurmi toteaa.

Paitsi luonnolle, konsepti on ystävällinen myös budjetille. “Hiotun suunnitelman ja toistuvan prosessin ansiosta säästöä kertyy optimoidusta rakentamisesta”, Nurmi tähdentää. “Pystymme minimoimaan hukkamateriaalin tehokkaasti ja välttämään toimimattomia ratkaisuja.”

Älykkäällä oppimisella ja uusimpia innovaatioita hyödyntämällä konsepti kehittyy jatkuvasti. “Jalostamalla samaa pohjaa entistä paremmilla ratkaisuilla kuljemme aina kestävän kiinteistökehityksen etujoukoissa”, Nurmi kertoo tyytyväisenä.

Asiakkaalle räätälöity, tulevaisuuden muutoksissa joustava

Piha-alueet, toimistot, tuotantotilat ja varastot skaalataan asiakkaalle sopiviksi. Rakennusmateriaalit, talotekniikka ja energiaratkaisut toistuvat kohteesta toiseen, minkä vuoksi valmiin hintalapun esittäminen jo alkumetreillä on mahdollista. Asiakkaan tarpeen mukaan yksilöidyt ratkaisut voidaan suunnitella tehokkaasti mukaan kokonaisuuteen, Nurmi muistuttaa. “Hyvää konseptia on helppo monistaa ja varioida villeimpiinkin visioihin.”

Moduulirakentaminen varmistaa, että tulevaisuuden kasvulle pystytään järjestämään tilaa joustavasti niin toimisto- kuin hallirakennuksissa. Ja toisaalta myös skaalaamaan tiloja alaspäin. “Yrityspuiston sisällä pystytään järjestämään ketterästi parhaiten soveltuvia halli- ja toimitilaratkaisuja merkittävissäkin muutoksissa”, Nurmi jatkaa alueen eduista.

Valmiita suunnitelmia tai ei, alkuun pääsee helposti

Vain yhteydenotto riittää. “Meille voit tulla valmiiden suunnitelmien tai vasta muodostuvien ajatusten kanssa. Laitamme pyörät pyörimään ketterästi. Olemme tunnettuja leveistä harteistamme ja kokonaisvaltaisesta kumppanuudesta. Mionissa et tule saamaan vain toimitiloja, vaan valmiin verkoston kumppaneita kasvuun ja kehittymiseen”, Nurmi huomauttaa.

Kiinnostuitko? Lue lisää miten liiketoimintasi voisi kasvaa Mionissa ja ota rohkeasti yhteyttä!

Aloitetaan jo tänään, ota yhteyttä!

Kysy mitä mahdollisuuksia voimme tarjota sinun liiketoiminnallesi. Lähetä viestisi tällä lomakkeella, niin palaamme viimeistään seuraavana arkipäivänä.